Gastro

Gastro er til dig, der ønsker at blive skarp til

  • Gastronomisk udvikling
  • Køkkenteknikker
  • Råvarekendskab og indkøb
  • Professionel menusammensætning
  • Præsentation og servering
  • Madhåndværk

Fra klassisk gastronomi til de nyeste trends

Gatro er faget for dig, som virkelig ønsker at dyrke din interesse for gastronomi og køkkenteknik.

I faget udforsker, smager og afprøver vi forskellige teknikker i skolens professionelle køkkener. Vi arbejder med en række temaer og kommer omkring alt fra traditionel fransk bistro og det nye nordiske køkken til de nyeste tendenser som pacific rim, molekylær gastronomi og nose to tail.

Fra teori til praksis

Undervejs får du indblik i restaurantkøkkenets teori og praksis, og du lærer om råvarer, indkøb, teknikker, madhåndværk, menusammensætning, præsentation og servering.

Til hvert tema kreerer vi en menu, hvor vi planlægger setup, afvikling og servering. Vi serverer maden for skolens elever eller til gæster udefra på en pop-up restaurant. I løbet af kurset overtager vi også en restaurant ude i byen for en aften, hvor vi serverer en professionel menu for restaurantens gæster.

Du afslutter faget med dit eget Gastro-projekt.