+45 33 12 80 53

Gastro

Gastro er til dig, der ønsker at blive skarp til

  • Gastronomisk udvikling
  • Køkkenteknikker
  • Råvarekendskab og indkøb
  • Professionel menusammensætning
  • Præsentation og servering
  • Madhåndværk

Fra klassisk gastronomi til de nyeste trends

Vi udforsker, smager og afprøver teknikker i skolens professionelle køkkener. Vi arbejder med ét emne per uge, og emnerne spænder vidt. Vi kommer omkring alt fra traditionel fransk bistro og det nye nordiske køkken til de nyeste tendenser som pacific rim, molekylær gastronomi og nose to tail.

Fra teori til praksis

Du får indblik i restaurantkøkkenets teori og praksis. Du lærer om råvarer og indkøb, teknikker og madhåndværk, menusammensætning, præsentation og servering.

Hver uge kreerer vi en menu, hvor vi planlægger setup, afvikling og servering. Vi serverer maden for skolens elever eller til gæster udefra på en pop-up restaurant. I løbet af kurset overtager vi også en restaurant ude i byen for en aften, hvor vi serverer en professionel menu for restaurantens gæster.

Du afslutter faget med dit eget Gastro-projekt.