Forår 2024

Brug FORÅRET på højskole midt i København

 

Vil du på højskole foråret 2024? Tag på Suhrs og nyd fantastisk mad, hygge i vores hyggelige byhus, ture til strand, land og skov – og oplev at have din daglige gang i hjertet af hovedstaden.

Du kan i foråret vælge et kursus på  25 uger, eller et kortere forløb på 18 uger.

 

HVORNÅR STARTER VI?

  • 25 uger:  7. Januar – 29. Juni
  • 18 uger: 25. Februar – 29. Juni

Læs mere om datoer og priser

Book en rundvisning

 

tilmeld

 

Bestil materialE om højskolen

 

linjer, valgfag, skema

Du kan læse mere om alle linje- og valgfag her.

De tre linjer arbejder sammen på kryds og tværs, så dit valg af linje afhænger mest af, hvad du er mest nysgerrig på.

Vælger du et helt kursus er der mulighed for at skifte linje halvvejs. Der kan forekomme få ændringer i valgfag fra hold til hold.

I skemaet herunder kan du se, hvordan fagene er placeret i en typisk uge på Suhrs.

Verdenskøkken er et af Suhrs mest populære fag. Her laver vi mad og lærer nyt sammen med mennesker, der er vokset op i en anden madkultur end den gængse danske.

Vi samarbejder desuden med madeksperter, som vi laver pop-up restauranter i fællesskab med.

Du bliver også taget med på en højskolerejsen fyldt med ferniseringer, talks, “smag på” oplevelser, fester – og fremfor alt: et helt særligt fællesskab.

Om foråret går den kulinariske rejse til Emilia Romania provinsen i Italien, hvor vi bor ud til Adrianerhavet. Regionen er kendt for deres ris, pasta, parmesanost og balsamiske eddike. Og så er det sæson for både asparges og jordbær mens vi er der.

Forårsholdet deltager også i Folkemødet på Bornholm: Et samlingssted for politikere, meningsdannere, medier og højskolemennesker. Og her har vi fornøjelsen af at servere et unikt måltid for mere end 1000 mennesker på én enkelt dag. Det er altid både sjovt og en stor oplevelse.