Forår 2020

Få et sanseligt forår

Flygt fra mørket og kulden ind i sansernes verden.
Forårskurset på Suhrs er på 25 uger og begynder d. 5. januar 2020, men med mulighed for at deltage i et kortere forløb.

Hvornår starter vi?

  • 25 uger  –  5. januar til 27. juni
  • 17 uger  –  1. marts til 27. juni

Læs mere om datoer og priser

På Forårskurset på Suhrs har vi tre gennemgående linier med forskellige tilgange til, hvordan du kommer til at arbejde med maden, byen og vores omverden.

Gastro – Gastronomi, håndværk, eksperimenter
Omstillingsagent – Grøn mad, miljø og bæredygtigt design
København – Oplevelser, kultur, madtrends

De tre linjer arbejder sammen på kryds og tværs, så dit valg af linje afhænger mest af, hvad du er mest nysgerrig på.
Du behøver ikke på forhånd at vælge linje, og vælger du et helt kursus er der mulighed for at skifte linje halvvejs.

Du vælger også en række valgfag, fx kan du vælge faget Suhrs Foodrace RF20, hvor du udvikler et madløb til opvarmningsdagene på Roskildefestival med fokus på bæredygtighed og lokale råvarer. Samtidig sikrer du dig et armbånd til festivallen.

Vælger du Det Søde Køkken får du Jon fra Bagedysten 2018 som underviser, eller som vi kender ham  –  Jon der gik på Suhrs i efteråret 2014.

Herunder kan du se hvordan fagene er placeret i en typisk uge på Suhrs

Læs mere om alle fagene 

"MED MAD OG MÅLTIDER SOM OMDREJNINGSPUNKT FOR VORES UNDERVISNING OG VORES SAMVÆR, SKABES DER STÆRKE OG RUMMELIGE FÆLLESSKABER."
Fra Suhrs Fem Fed

VERDENSKØKKEN, MADEVENTS & REJSE TIL ITALIEN

Verdenskøkken er et af Suhrs mest populære fag. Her laver vi mad og udveksler kultur med mennesker, der er vokset op i en anden madkultur end den gængse danske. I foråret får vi blandt andet besøg fra Sri Lanka, Galicien og Mexico.

Vi samarbejder desuden med madeksperter, som vi laver pop-up restauranter i fællesskab med. Tidligere har vi blandt andet arbejdet med Magnus fra Den røde cottage.

Om foråret går den kulinariske rejse til Emilia Romania provinsen i Italien. Kendt for deres ris, pasta, parmesanost og balsamiske eddike. Og så er det sæson for både asparges og jordbær mens vi er der. Læs  om rejsen til Italien

Folkemødet på Bornholm skal vi på en enkelt dag servere et unikt måltid for mere end 1000 mennesker. Det kræver opfindsomhed, holdånd og hårdt arbejde, men er det hele værd. Vi skal bo i en camp med 500 andre højskoleelever, så det skal nok blive festligt.

TILMELD DIG FORÅRET 2020

Bestil materialE om FORÅRET 2020

Book en rundvisning