Flygt fra mørket og kulden ind i sansernes verden.
Forårskurset på Suhrs er på 25 uger og begynder d. 6. januar, men med mulighed for at deltage i et kortere forløb.
Forårskurset på Suhrs er delt i to perioder.
I 1. Periode fra 6. Januar, vælger du mellem hovedfagene Foodlab og Foodtrends.
I 2. Periode fra 3. Marts vælger du mellem hovedfagene Omstillingsagent og Gastro.
Du vælger også en række valgfag, fx kan du vælge faget Suhrs Foodrace RF19, hvor du udvikler et madløb til opvarmningsdagene på Roskildefestival med fokus på bæredygtighed og lokale råvarer. Samtidig sikrer du dig et armbånd til festivallen.
Vælger du Det Søde Køkken får du Jon fra Bagedysten 2018 som underviser, eller som vi kender ham – Jon der gik på Suhrs i efteråret 2014.
Herunder kan du se hvordan fagene er placeret i en typisk uge på Suhrs
Verdenskøkken er et af Suhrs mest populære fag. Her laver vi mad og udveksler kultur med mennesker, der er vokset op i en anden madkultur end den gængse danske. I foråret får vi blandt andet besøg fra Sri Lanka, Galicien og Mexico.
Dette forår kommer du også¨til at lave Popup restaurant med Magnus fra Den røde cottage. Magnus har fokus på præsentation og teknik, og sammen med ham skal vi i tre dage arbejde på en lækker menu, bestående af flere forskellige snacks og lækre småretter, samt selvfølgelig lidt sødt til kaffen.
Om foråret går den kulinariske rejse til Emilia Romania provinsen i Italien. Kendt for deres ris, pasta, parmesanost og balsamiske eddike. Og så er det både sæson for asparges og jordbær mens vi er der. Læs om rejsen til Italien
På Folkemødet på Bornholm skal vi på en enkelt dag servere et unikt måltid for mere end 1000 mennesker. Det kræver opfindsomhed, holdånd og hårdt arbejde, men er det hele værd. Vi skal bo i en camp med 500 andre højskoleelever, så det skal nok blive festligt.