Forår 2019

"VI ØNSKER AT UDVIKLE VORES MADKULTUR I EN MERE SANSELIG OG BÆREDYGTIG RETNING"

  • Fra Suhrs fem fed

Få et sanseligt forår

Flygt fra mørket og kulden ind i sansernes verden.
Forårskurset på Suhrs Højskole byder på en kulinarisk rejse til Italien, verdenskøkkener og besøg af gourmetkokke og spændende personligheder fra madens verden. Forårskurset på Suhrs er på 25 uger og begynder d. 6. januar, men med mulighed for at deltage i et kortere forløb.

oversigt Forår 2019

Læs mere om datoer og priser

Forårskurset på Suhrs er delt i to perioder.
I 1. Periode fra 6. Januar, vælger du mellem hovedfagene Foodlab og Foodtrends.
I 2. Periode fra 3. Marts vælger du mellem hovedfagene Omstillingsagent og Gastro.
Du vælger også en række valgfag, fx kan du vælge faget Suhrs Foodrace RF19, hvor du udvikler et madløb til opvarmningsdagene på Roskildefestival med fokus på bæredygtighed og lokale råvarer. Samtidig sikrer du dig et armbånd til festivallen.
Vælger du Det Søde Køkken får du Jon fra Bagedysten 2018 som underviser, eller som vi kender ham  –  Jon der gik på Suhrs i efteråret 2014.

Læs mere om alle fagene 

 

VERDENSKØKKEN, MADEVENTS & REJSE TIL ITALIEN

Uanset hvornår du begynder på Suhrs, får du et af vores populæreste fag – VERDENSKØKKEN. Her laver vi mad og udveksler kultur med mennesker der er vokset op i en anden madkultur end den gængse danske. I foråret får vi blandt andet besøg fra Sri Lanka, Galicien og Mexico.
I 2. Periode (fra 3. Marts) kommer du til at lave popup restaurant med Magnus fra Den røde cottage. Magnus har fokus på præsentation og teknik, og sammen med ham skal vi i tre dage arbejde på en lækker menu, bestående af flere forskellige snacks og lækre småretter, samt selvfølgelig lidt sødt til kaffen.
Du kommer også på den kulinariske rejse til Emilia Romania provinsen i Italien. Kendt for deres ris, pasta, parmesanost og balsamiske eddike. Og så er det både sæson for asparges og jordbær mens vi er der. Læs  om rejsen til Italien
På Folkemødet på Bornholm skal vi på en enkelt dag servere et unikt måltid for mere end 1000 mennesker. Det kræver opfindsomhed, holdånd og hårdt arbejde, men er det hele værd. Vi skal bo i en camp med 500 andre højskoleelever, så det skal nok blive festligt.

Læs om Livet på Suhrs

Stil et spørgsmål eller book et besøg