+45 33 12 80 53

Foodtrends

Foodtrends er til dig, der elsker

  • At udforske alt det, der er nyt og upcoming
  • At udfordre gamle vaner
  • At smage anderledes mad
  • At rejse og besøge nye steder
  • At bruge alternative råvarer

kulinariske trends

I faget Foodtrends undersøger vi det nyeste inden for madtendenser og kulinariske trends. Vi tager de sociologiske, historiske og kulturelle briller på, når vi taler om oplevelsesøkonomi, udvikling og madtrends gennem tiden. For hvorfor og hvordan opstår trends – og hvorfor dør de igen?

Vi besøger nye restaurantkoncepter og spiseoplevelser, og i køkkenet leger vi selv med nye råvarer og innovative retter. Vi arbejder eksempelvis med superfoods, fermentering og insekter, og du får mulighed for at teste dine egne idéer og få feedback på alt fra koncepter til mad.

Madscenen i København

Vi tager på trendspotting i København for at få et indblik i de kulinariske hotspots i byen. Vi besøger blandt andet Kødbyen, Torvehallerne, Westmarket, Jægersborggade og Copenhagen Streetfood, og vi snakker med iværksættere fra den københavnske madscene for at finde ud af, hvad der rører sig.

Rejse til Berlin

Vi rejser et par dage til Berlin for at undersøge, hvordan den tyske hovedstad adskiller sig fra København, og hvilke trends vi kan finde syd fra grænsen. Du vil blive introduceret til Berlins undergrundsscene indenfor mad, og du vil smage og opleve nogle af de allernyeste trends.