Foodtrends

/ Linjefag København

kulinariske trends

I faget Foodtrends undersøger vi det nyeste inden for madtendenser og kulinariske trends. Vi tager de sociologiske, historiske og kulturelle briller på, når vi taler om oplevelsesøkonomi, udvikling og madtrends gennem tiden.

Vi besøger nye restaurantkoncepter og spiseoplevelser, og i køkkenet leger vi selv med nye råvarer og innovative retter. Vi arbejder med aktuelle trends, og du får mulighed for at teste dine egne idéer og få feedback på alt fra koncepter til mad.

Madscenen i København

Vi får et indblik i de kulinariske hotspots i byen, og vi snakker med iværksættere fra den københavnske madscene for at finde ud af, hvad der rører sig.

Vi laver også vores eget pop up-event et sted ude i byen, så vi selv bliver en del af madudbuddet i byen.

Trends under lup

Vi dykker ned i forskellige genrer og bevægelser, der rører på sig i øjeblikket. Vi udforsker blandet andet begrebet faux healthy foods, hvor vi tager de kritiske briller på, når vi ser på upcoming diæt-trends.

Vi udforsker også madkunst, hvor vi blandt andet har fokus på edible cinemas, madteater og staging af mad. Vi observerer og prøver selv, og vi får madoplevelserne helt ind under huden.

Linjefag på københavn