Efterår 2019

Slip sanserne løs på Suhrs

På Suhrs Højskole kan du dyrke din madinteresse, uanset om det er gastronomi, bæredygtighed eller sundhed, du går mest op i. Men Suhrs er også for dig, der bare gerne vil lære København at kende og som synes at højskoleliv og god mad er en fin kombination.

Efterårskurset på Suhrs er på 19 uger og begynder d. 11. august 2019, men med mulighed for at deltage i et kortere forløb.

hvornår starter vi?

  • 19 uger – 11. august til 21. december
  • 12 uger – 29. september til 21. december

Læs mere om datoer og priser

På Efterårskurset på Suhrs kan du vælge mellem tre hovedfag: Gastro, Omstillingsagent og Foodtrends. Du vælger også en række valgfag, fx. Det Søde Køkken, hvor du får Jon fra Bagedysten 2018 som underviser, eller som vi kender ham  –  Jon der gik på Suhrs i efteråret 2014.

Herunder kan du se hvordan fagene er placeret i en typisk uge på Suhrs

Læs mere om alle fagene

 

 

"HER ER HJEMLIGHED OG STORBYLIV FORENET I ET" Fra Suhrs Fem Fed

VERDENSKØKKEN, MADEVENTS & REJSE TIL ITALIEN

Verdenskøkken er et af Suhrs mest populære fag. Her laver vi mad og udveksler kultur med mennesker, der er vokset op i en anden madkultur end den gængse danske. I efteråret får vi blandt andet besøg fra Sri Lanka, Galicien og Mexico.

Vi samarbejder desuden med madeksperter, som vi laver pop-up restauranter i fællesskab med. I efteråret ser vi frem til at lave et madevent på kulturnatten med Rub & Stub, som med garanti bliver både medrivende og velsmagende.

I løbet af efteråret rejser vi 10 dage til Ligurien ved Middelhavet og den sydlige del af regionen Piemonte. De første dage bor vi ved kysten, og derefter flytter vi lidt ind i landet. På den måde har vi mulighed for komme tæt på forskellige slags råvarer og producenter. Vi møder lokale producenter, besøger små restauranter og får den italienske madkultur helt ind under huden. Du kan læse mere om rejsen og se en film fra turen lige her: Med Suhrs i Italien

TILMELD DIG EFTERÅRET 2019

Bestil materialE om efteråret 2019

Book en rundvisning