Efterår 2019

Slip sanserne løs på Suhrs

På Suhrs Højskole kan du dyrke din madinteresse, uanset om det er gastronomi, bæredygtighed eller sundhed, du går mest op i – men Suhrs Højskole er også for dig, der bare gerne vil lære København at kende og som synes at højskoleliv og god mad er en fin kombination.

Hos os bliver du en del af et helt unikt fællesskab med masser af god stemning.

I efteråret 2019 starter og slutter opholdet på Suhrs Højskole på disse datoer:

11. august 2019

Eller du kan vælge at starte senere:

29. september 2019

Du kan læs mere om datoer og priser her, ved at følge dette link: Datoer og priser

Dit udbytte

Med et kursus på Suhrs Højskole kan du opbygge dine madfaglige kompetencer og få et netværk af mennesker med interesse og nysgerrighed for mad. Du lærer Købehavn at kende indefra og har mulighed for at vælge mellem vores mange forskellige valgfag.

En del af vores elever bruger deres tid på Suhrs til at afklare uddannelsesveje – andre tager på Suhrs for at få et pusterum fra hverdagen og karriereplanerne og kunne dykke ned i det stærke fællesskab og højskolehyggen.

Uanset hvad din grund er til at vælge Suhrs, er du velkommen her!

Læs om flere grunde til at vælge Suhrs Højskole

Fag

Vi har en bred vifte af fag, og du bliver undervist af lærere, der både er engagerede ildsjæle og fagligt dygtige på hver deres felt.

Det lange kursus på Suhrs er delt i to moduler, og på hvert modul har du et hovedfag, samt en række valgfag.

Det kan være at du ønsker at dykke ned i gastronomiens verden med hovedfaget Gastro og valgfag som How to bake og Foodlab, eller hellere vil fordybe dig i bæredygtighed og omstilling i fag som Omstillingsagent, Madpolitik og systemkritik og Grøn gastronomi. Det er også muligt at lære København at kende fra en anden vinkel med fag som Foodtrends og Storbyindianer, mens hovedfaget Movetrition udfordrer dig på din sundhed med sport og bevægelse. Præcis hvilke valgfag der ligger overfor hinanden på efterårskurset i 2019 er ikke på plads endnu, men uanset hvad du ønsker at fordybe dig i, skal du først tage dine endelige valg om hoved- og valgfag, når du er startet på højskolen, og der er mange flere fag at vælge imellem, dem kan du læse mere om her: Fag på Suhrs Højskole 

Fælles for alle på højskolen er temadagene om Verdenskøkken, hvor vi fordyber os i i kulturer og køkkener fra forskellige lande og faget Smag på, hvor vi gennem smagninger fordyber os i sansernes univers og så er vi selvfølgelig også fælles om al højskolelivet, middagene og morgensamling og meget mere.

Kom med til Italien

I løbet af efteråret rejser vi 10 dage til Ligurien ved Middelhavet og den sydlige del af regionen Piemonte. De første dage bor vi ved kysten, og derefter flytter vi lidt ind i landet. På den måde har vi mulighed for komme tæt på forskellige slags råvarer og producenter. Hvert sted møder vi lokale producenter, besøger små restauranter og får den italienske madkultur helt ind under huden.

Du kan læse mere om rejsen til Italien lige her, og se en film fra sidst vi var på tur: Med Suhrs i Italien

Besøg os

Overvejer du at starte på Suhrs Højskole, og har du lyst til at se højskolen, mærke stemningen og tale med lærere og elever, er du meget velkommen til at booke en rundvisning, vi giver altid gerne en kop kaffe. Book en rundvisning her.