Efterår 2018

Slip sanserne løs på Suhrs

På Suhrs Højskole kan du dyrke din madinteresse, uanset om det er gastronomi, bæredygtighed eller sundhed, du går mest op i – eller hvis du bare generelt er glad for mad.

Du bliver en del af et helt unikt fællesskab med masser af hands-on læring i køkkenerne og god stemning omkring bordet ved de mange fælles måltider.

Du kan stadig nå at tilmelde dig et højskoleophold på Suhrs Højskole dette efterår. Du tilmelder dig her, og du er altid velkommen til at ringe til os på 33 12 80 53, hvis du har nogle spørgsmål.

I efteråret 2018 starter og slutter opholdet på Suhrs på disse datoer:

Du har også mulighed for at vælge et kortere ophold:

Læs mere om datoer og priser her.

Dit udbytte

Med et kursus på Suhrs Højskole kan du opbygge dine madfaglige kompetencer og få et netværk af mennesker med interesse og nysgerrighed for mad.

En del af vores elever bruger kurset til at afklare uddannelsesveje, lære byen at kende eller til at finde jobs i den stadig voksende madbranche i København – andre tager på Suhrs for at få et pusterum fra hverdagen og opleve et stærkt fællesskab.

Uanset hvad din grund er til at vælge Suhrs, er du velkommen!

Læs flere grunde til at vælge Suhrs her.

Fag

Vi har en bred vifte af fag, og du bliver undervist af lærere, der både er engagerede ildsjæle og fagligt dygtige på hver deres felt.

Det lange kursus er delt i to moduler, og på hvert modul har du et hovedfag, et stort valgfag, en række mindre valgfag samt fællesfag.

Herunder kan du se, hvilke fag der ligger overfor hinanden på forårets kursus.

1. MODUL (12. august til 28. september)

HOVEDFAG: Omstillingsagent // Foodtrends

STORT VALGFAG: Storbyindianer // Sundhed & Ernæring

ØVRIGE VALGFAG:
Grundkøkken // Mesterlære
Urban Vandsport // Det Søde Køkken

2. MODUL (30. september til 22. december)

HOVEDFAG: Gastro // Movetrition

STORT VALGFAG: Iværksætteri // Foodlab

ØVRIGE VALGFAG:
Tag Ordet // Musik på Suhrsk
How to Bake // Tankeføde // Grøn Gastronomi // Madpolitik & Systemkritik

Fagene vælger du først, når du starter på skolen.

Rejse til Italien

I løbet af efteråret rejser vi 10 dage til Italien, hvor vi smager os gennem landet. Vi møder lokale producenter, besøger små restauranter og får den italienske madkultur helt ind under huden.

Du kan læse mere om rejsen til Italien lige her.

Besøg os

Overvejer du at starte på Suhrs, og har du lyst til at se højskolen, mærke stemningen og tale med lærere og elever, er du meget velkommen til at booke en rundvisning. Vi glæder os til at møde dig!

Book en rundvisning her.