I hjertet af København Vores fag 14 inspirerende undervisere Forår 2020

højskole i storbyen

Suhrs er højskolen i hjertet af storbyen. Og så er vi Danmarks eneste fagspecialiserede højskole indenfor mad. Det vil sige at vi brænder for madens verden, hvad enten det betyder gastronomi, bæredygtighed, sundhed, madpolitik, gode råvarer eller skønne måltider. Mad er – og kan være – mange ting.

UNDERVISNING

Undervisningen på skolens lange højskoleophold veksler mellem linjefag, valgfag og fælles projekter, fag og events, samt en unik kulinarisk rejse til Italien.

Suhrs er lig med højskoleliv, fællesskab, mad og nærvær. Og vi lover, at du vil gå herfra med ny viden og et hav af inspirerende oplevelser.

bo på skolen – eller i egen bolig

Suhrs Højskole ligger midt i København. I vores charmerende gamle byhus har vi plads til 31 boende elever, hvilket giver dig en unik mulighed for at bo med udsigt til Rundetårn under dit højskoleophold.

Du kan også sagtens vælge at bo et andet sted i byen under dit kursus.

Som regel fordeler det sig, så halvdelen af eleverne bor på skolen og resten ude i byen. Men du har, ligesom på alle andre højskoler, mulighed for at bruge skolen og dens faciliteter hele døgnet rundt. Uanset om du er boende elev eller dagelev, så er Suhrs din skole og dit hjem, mens du går her.

Besøg os

Overvejer du at starte på Suhrs, og har du lyst til at se højskolen, mærke stemningen og tale med lærere og elever, så giver vi dig gerne en rundtur på skolen.

Du kan booke en rundvisning lige her

Livet på Suhrs