10/10 Mad&Mad: Mød en kartoffelproducent

Mad & Mad fællesmiddag – med Tænketanken frej

Torsdag den 10. oktober. Klokken 17.45-20.45

Mad & Mad: Mød en kartoffelproducent, er en aften, hvor du får muligheden for at smage et lækkert måltid tilberedt af højskolens elever. Samtidig kan du høre om kartoffelproducentens hverdag – og få afklaret eventuelle spørgsmål du måtte have omkring den klimavenlige afgrøde.

Det er gratis at deltage.

Kartoflen er en alsidig, sund og ikke mindst lokal og klimavenlig råvare, der anses som mere ernæringsrig end ris, hvede og majs. Til trods for dette, er danskernes indtag af kartofler faldet drastisk, specielt blandt unge i alderen mellem 18-25 år.

Tænketanken Frej & Suhrs Højskole har inviteret manden bag dine pomfritter til fællesspisning!  Han hedder Tom Rosenkvist og er fra Fuglsang Grønt i Sønderjylland. Vi skal sammen blive klogere på kvaliteterne i de mange forskellige sorter der findes, og komme nærmere hvilke bæredygtige valg, der kan træffes i forbindelse med kartoffelproduktion.

Hvordan tilmelder jeg mig?

Ønsker du at deltage i fællesspisningen ’Mad & Mad’, send en mail til frej@taenk-frej.dk med tre linjer om dig selv senest d. 3. oktober. Du får svar om du kan deltage senest d. 5. oktober.

Vi glæder os til at se dig!